Presa

Cesare Casadei a venit în România cu ocazia deschiderii

CASADEI BOUTIQUE

 

Inaugurarea CASADEI BOUTIQUE, magazinul situat pe Calea Dorobanților nr. 133 din București, a avut loc în prezența directorului de creație al brandului, Cesare Casadei, care s-a aflat cu această ocazie pentru prima dată în România. Între rafturile strălucitoare și scaunele de catifea, proprietarul brandului care anul acesta împlinește 60 de ani a stat de vorbă cu jurnaliștii, vedetele și bloggerii de la noi despre miracolul numit Casadei.

”Care este secretul care a făcut ca Blade, modelul cu tocuri de oțel de 12 centimetri să fie cel mai dorit de celebrități pe covorul roșu?” – iată întrebarea care a fost pe buzele tuturor și care nu a lipsit din niciun interviu. Fără îndoială, Blade are locul său binemeritat în istoria modei și nimeni nu poate contrazice faptul că, în ultimii ani, acesta a devenit cel mai recognoscibil stiletto din circuitul A-list al vedetelor internaționale. Victoria Beckham îl poartă cu cea mai mare naturalețe și atunci când își tine copilul în brațe! Și nu este vorba de vreo magie la mijoc, ci doar de munca, talentul și perseverența lui Cesare Casadei, care a lucrat luni în șir la acest model, în ciuda faptului că toți cei din jur (inclusiv tatăl lui, Quinto Casadei, care, alături de mama lui, Flora, au creat brandul în 1958) îi spuneau să renunțe. Dar nu a făcut-o și așa a fost creat un pantof cult care va rămâne în istoria modei.

Casadei îmbină într-un mod unic miracolul ”made in Italy” cu elemente chic seducătoare și un stil glam excesiv uneori, mereu fabulos.

Și dacă vreodată vă întrebați ce au în comun J Lo, Demi Lovato, Olivia Palermo, Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Kate Beckinsale, Zendaya Coleman, Vanessa Hudgens și Heidi Klum, aflați că toate au purtat cel puțin o dată în viață pe covorul roșu o pereche de încălțări Casadei. De altfel, celebrul brand italian produce o colecție care poartă numele de Red Carpet și care este chintesența feminității sofisticate și a eleganței glam.

 

Brandul Casadei este disponibil în exclusivitate în România la magazinul CASADEI BOUTIQUE, din Calea Dorobanților nr. 133 și pe www.distinto.ro.

Casadei in Harpers Bazaar Octombrie

Casadei in Harpers Bazaar Octombrie

andrei.cocotan 09.11.2018 0

Descopera

Casadei in Harpers Bazaar Octombrie

Casadei in Harpers Bazaar Octombrie

andrei.cocotan 09.11.2018 0

Descopera

Pollini in Glamour Septembrie

Pollini in Glamour Septembrie

andrei.cocotan 07.12.2017 0